Jubileumwandeling LCV en Hooibeekhoeve

Dit bericht werd geplaatst in Grasland, Maïs, Nieuws, Praktijkonderzoek, Voederbieten en andere gewassen en getagd op .

25 jaar Landbouwcentrum voor Voedergewassen

LCV bestaat 25 jaar in 2022 en dat vieren we. Vanaf juni tot en met het einde van het jaar kan je wandelen langs onze proefvelden. Op 28 juni organiseerden we een grootse studiedag en op 11 september ben je welkom op onze familiedag. Ook het Hooibeekhoeve feest. Zij viert haar 50-jarig bestaan.

Wandel langs onze proefvelden

Op maandag 27 juni onthulden we 10 infoborden langs een wandeling die je via verharde en onverharde paden langs enkele proefvelden van Hooibeekhoeve leidt. Gaandeweg kom je meer te weten over landbouw, voedergewassen, landbouwmachines, kalfjes, melkkoeien… 

Wedstrijd

Tot en met 31 december 2022 kan je de wandeling op eigen houtje doen samen met je familie, vrienden, met je hond of te paard… De wandeling vertrekt op het erf van Hooibeekhoeve. Na 5 kilometer kom je weer terug aan op de Hooibeeksedijk. Op elk infobord staat ook een QR-code die naar een filmpje leidt. In elk filmpje zit een letter verstopt. Met alle letters die je vindt, kan je een woord vormen. Wie het woord gevonden heeft, kan meedoen aan een wedstrijd. Van juli tot en met december 2022 maken we elke maand een winnaar bekend via de Facebookpagina van Hooibeekhoeve.

Download de folder van de jubileumwandelingPDF 185KB 2 pagina(‘s) 

DOE MEE AAN ONZE WEDSTRIJD!

Projectcoördinator: Hooibeekhoeve