Zet uw grachtkant in the picture en win

banner_laatste meter maïs

Heb jij een maïsperceel met een grasstrook, akkerrand of bloemenrand langs de waterloop? Of neem je als landbouwer op een andere manier je verantwoordelijkheid om geen gewasbescherming toe te passen op minstens één meter van de waterloop? Wil je aan de kaak stellen hoe het niet moet en vermijden dat de sector in een slecht daglicht komt te staan? Maak je graag kans op één dosis gratis maïszaad? Neem dan snel een foto van jouw perceel met de rand en stuur hem in via onze website.

Deze wedstrijd kadert in het LCV-project “Wat met de laatste meter maïs” waarin we op zoek zijn naar  interessante alternatieven voor de laatste meter langs waterlopen omdat hier geen gewasbeschermingsmiddelen gebruikt mogen worden.

agrobeheercentrum Eco²

agrobeheercentrum Eco²

Waterbeleid provincie Antwerpen

Waterbeleid provincie Antwerpen

Wedstrijdreglement

Je kan deelnemen aan deze wedstrijd tot en met 15 februari 2016 en dit door een foto in te zenden met onderstaand formulier. Enkel volledig ingevulde formulieren worden aanvaard. Er is een maximum van 5 deelnames per e-mailadres.

Per provincie zal door de projectjury één winnende foto gekozen worden. De winnaar ontvangt een bon voor één dosis maïszaad. Het LCV zal via de website de winnende foto’s bekend maken en de winnaars verwittigen via e-mail.

  Naam en voornaam *

  Adres *

  Telefoon/GSM *

  E-mailadres *

  Welke maatregel heb je toegepast en waarom juist die?

  Hoeveel foto's zullen ingezonden zijn op 15 februari 2016? *

  Ik geef toestemming aan het LCV om de ingestuurde foto's te gebruiken ikv sensibilisatie
  janeen

  Ik wens mij in te schrijven voor de LCV-nieuwsflash
  janeen